Erken Boşalmayı Durdurmak

Erken boşalmayı durdurmak senin elinde. Boşalma adı spermlerin dışarıya atılma sürecinde görev alan kaslar kontrollü kas gurubuna girer. Erken boşalıyorum, Erken boşalma sorunum var diyerek hayıflanmak sana bir şey kazandırmayacak. Görmediğin ve bilmediğin şeyleri kontrol edemezsin. Boşalma süresince görev alan kas guruplarını ve boşalma mekanizmasının nasıl işlediğini anlamadan erken boşalma problemine çözüm üretemezsin. Erken boşalmak tercihtir kitabında, erken boşalma sorunundan kurtulmak için yapman gerekenler detaylı bir şekilde anlatılmış. Fiziki bir rahatsızlık yoksa kendi kendine erken boşalmayı durdurabilirsin.

Yok ben inatçıyım, sadece basit bilgiler almak istiyorum diyorsan yazıyı okumaya devam et. Belki yazı içinde aklına yatan bir şeyler görürsün. Ama şuna emin ol ki bu yazıda yer verdiğim yöntemler devede kulak. Eğer içlerinden bir satır bile sana mantıklı geldiyse hemen Erken Boşalmak Tercihtir kitabını indir. Çünkü, çok daha fazlası ve egzersiz programı kitabı içinde yer alıyor.

Gördüğün gibi yazı erken boşalmayı durdurmak üzerine hazırlandı. Penis boyundan şikayetçiysen ve penis büyütme yollarını arıyorsan ilgili yazıya göz atmanı tavsiye ederim.

Erken Boşalmayı Durdurmanın 6 Yolu

Evet erken boşalma tedavi edilebilir bir cinsel problemdir. Erken boşalmayı zamanla yavaşlatabilir ve durdurabilirsin. Belli başlı klasik yöntemler;

  • Nefes Tekniği
  • Başlat – Dur Tekniği
  • Baskı Tekniği
  • Kegel
  • Prezervatifler
  • Haplar

Erken Boşalmak istemiyorum- 1 – Nefes Tekniği: Vücudun rahatlaması, kasların gevşemesi için nefes alıp vermek önemlidir. Profesyonel spor dallarında sporculardan en yüksek verimi almak için nefes egzersizleri yaptırılır. Nefes kontrolünün merkezi sinir sistemi ve kas kontrolündeki rolü büyüktür. Boşalma işleminin iki temel direğini kontrol altında tutmak boşalmayı da kontrol altına almak demektir.

Erken Boşalmak istemiyorum- 2 – Başlat/Dur Tekniği: Doruk noktasına gelmeden bir önceki aşamada durup dürtülerin azalmasını beklemek, kasılmaları kontrol altına almakla ilgili. Sonra tekrar devam edip boş
almadan aynı işlemi tekrarlamak.

Erken Boşalmak istemiyorum- 3 – Baskı Tekniği: Baskı tekniği dikkatle uygulanması gereken bir yöntem. Amaç doruğa ulaşmadan önceki aşamada penis başını sıkarak, boşalmayı engellemek. Geç uygulandığında boşalma sisteminde yer alan organlara zarar verirsin. Nasıl uygulandığını öğrenmek için tıkla ve indir.

Erken Boşalmak istemiyorum- 4 – Kegel: “Erken boşalma” yazılarının tamamında yer alan, işeme sırasında idrarı kontrol etmekle ilgili yöntem. Çişini yaparken tut ve bırak. Her gün 3-5 sefer bunu uygula. PC kaslarının yerini bul ve kontrol et. Bu yöntemin tek başına işe yaraması imkansız. Duygusal ve uyarımsal tepkiler kontrol altına alınmadan seks sırasında boşalmayı engelleyemezsin. Kendini fiziksel ve duygusal olarak kontrol altına almak gerek.

erken boşalmayı durdurmakErken Boşalmak istemiyorum- 5 – Prezervatifler:  Prezervatifler penis etrafında koruyucu bir örtü görevi görerek hisleri azaltmaya yardımcı olur. Uyarı seviyesi düştükçe boşalma gecikir. Bazı özel üretim olanlarda fazladan kremler bulunur. Geçici çözüm olarak işe yarayabilir. Ama eşin aldığı zevki de düşürür. Tek eşlilikten bahsediyorum. Cinsel yollarla bulaşan hastalıkların önüne geçmek, doğum kontrolü sağlamak için kesinlikle kullanılması gerekir. Erken boşalma açısından bakıldığında ise kalıcı bir çözüm değildir.

Erken Boşalmak istemiyorum- 5 – Haplar: Farklı düzeylerde etki eden haplar mevcut. Temel amaç sinir sisteminin ve uyarıların yavaşlatılmasıdır.

Doğal Yollardan Kalıcı Olarak Erken Boşalma Tedavisi

Erken boşalıyorum yazısında bahsedildi. Doğal yollardan erken boşalmayı durdurmak mümkün. Hiç düşünmeden erken boşalmak tercihtir kitabını indir, bazen geç kalmak iyidir ama kitabı indirmek için gecikme.

Benzer Konular: